Str: [1] 2   Dolje
Ispis
Autor Tema: Ležajevi / Natezači / Pumpe Vode / LOCTITE ...  (Posjeta: 2328 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
lageros-zg
Sponzor
107
*

Spol: Muški
Automobil: Ford Focus 1.4 16V Mk1

Sponzor

« : Svibanj 29, 2009, 13:53:50 »

Kako je dogovoreno sa predsjedništvom "Peugeot-kluba Hrvatska", kao tvrtka nudimo sljedeće:

Tvrtka Lageros d.o.o. na asortiman proizvoda sa stanja članovima foruma daje:
- gotovinski popust od 20% ili više ukoliko je u pitanju veći iznos iznad 1000 Kn
- na kartice 10%.
- Loctite program 10% ili više ovisno o količini i krajnjem iznosu.

Za članove kluba (uz predočenje iskaznice):
- popust je 25% već od 600,00 Kn (netto) pa na više za gotovinsko plaćanje
- odnosno 15% na Loctite ukoliko je kupljen u onom iznosu iznad.
- neke akcije/promocije će se odnositi samo na registrirane članove kluba, ovisno o nekim specifičnim potrebama i upitima
- registrirani članovi kluba će imati veće pogodnosti pri kupnji traženoga.

Napomena: robu možemo slati i poštom pouzećem (obična poštarina je 30,00 Kn, dok HPekspres ovisi od 50,00 Kn minimalno do čak 100,00 Kn)

Prodajni asortiman:
1. Ležajevi za automobile, kamione, motore, skutere, rolere, skatere,
i razna široka industrija (za kotače, alternatore, klima uređaje, radilice, diferencijale, pumpe vode, amortizera .... i kamo god sve idu ležajevi)
2. Natezači - pogonskog remenja (+ i remenje na upit) - uglavnom za osobna vozila, no ima nešto i za teretni program
3. Pumpe vode - osobni program
4. Simerinzi - također za sve kao što je i gore navedeno pod ležajevi
5. LOCTITE - razna brtvila (diht mase), ljepila (npr kad vam ležaj dobije lufta u kućištu ili na osovini pa ga treba zaljepiti), sprejevi (npr odvijač sprejevi, masti u spreju...), sredstva za čišćenje .... i još puno toga
6. SEGER osigurači
7. Masti - za podmazivanje ležajeva i sličnih aplikacija
8. itd od remenja, lanaca ...

Proizvođači:
SKF, CORTECO, NACHI, LOCTITE, NTN, KOYO, SNR, CODEX, FAG, INA... uglavnom, sve se da nabaviti

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju

Kontakt podaci:

POSLOVNA JEDINICA ZAGREB
Brozova 12 (Ivana Broza), 10000 Zagreb,
Telefon:01/363-4-387 ;01/366-7-667
E-mail: lageros1@lageros.hr

USKORO (namjeravamo uvesti novi program - filtere: zraka, ulja, goriva, klime) Marka: ALCO Filters http://www.alcofilters.com/default_en.aspx

Prije nego li uopće krenemo sa time, volio bih sa Vama podijeliti neka iskustva i koliko uopće ima potreba za takvim asortimanom, te na koji segment kod Peugeot vozila da se najviše obrati pozornost, tako da uvijek ima na zalihi ono što treba.

Cijene su u izradi i nekoliko čimbenika ovisi o tome hoće li to biti netto cijene na koje se neće davati popusti ili će biti minimalno dignute pa će se moći dati 10% popusta ili ih dići normalno i onda davati popust od 20%.

U svakom slučaju, za sada toliko vezano za filtere, a uskoro ću vam ovdje staviti link na SKF stranicu online kataloga gdje ćete i sami moći u bilo koje doba dana i noći pogledati što ide na vaše vozilo od ležajeva kotača, natezača, pumpi vode i još toga... u svakom slučaju, zanimljv katalog  super
« Zadnja izmjena: Svibanj 29, 2009, 13:59:20 lageros-zg » Evidentirano

LEŽAJEVI / NATEZAČI / PUMPE VODE / LOCTITE / SIMERINZI ... http://lageros-auto-moto.webs.com/
XIK
Predsjedništvo
607

Automobil: Peugeot 106, Peugeot 206

« Odgovor #1 : Svibanj 29, 2009, 17:03:53 »

Taman ću trebati neke stvari iz asortimana uskoro. Čujemo se.  ok
Evidentirano

FRIEDRICH VON HAYEK: "Naše znanje i razumijevanje napreduje samo zato što se netko protivi većinskom mišljenju. Kad mišljenje postane većinsko, ono više nije najbolje: netko je već napredovao iznad točke koju je dosegnula većina."

One life. One mission. WIC, Kailua-Kona, Hawai. :)
lageros-zg
Sponzor
107
*

Sponzor

« Odgovor #2 : Svibanj 30, 2009, 14:17:36 »

Kako sam malo više gore spomenuo, evo online SKF katalog u kojem možete provjeriti i pogledati što sve SKF ima u ponudi za Vašeg metalnog ljubimca i ukoliko Vam nisam odmah pri ruci (online), možete pokušati sami detektirati i pronaći traženu oznaku.
Naravno, neće to biti baš mačji kašalj, ali vjerujem da će se neki od Vas malo poigrati sa ovim katalogom i vidjeti što sve on pruža, a isto tako imajte negdje pri ruci i knjižicu vozila, ukoliko će trebati još nekih dodatnih podataka prilikom detekcije traženog proizvoda, jer neka vozila su na prijelaznoj godini ili od-do određenog broja šasije itd...

Pa, uživajte  ok (da Vam olakšam kada se otvori stranica, krenete na prvi link gore lijevo - "CAR TO KIT" - ukoliko je za osobno vozilo)

http://compass2.vsm.skf.temp.pi.se/Index_Car.aspx?page=cars/Home.ascx&language=en-GB

P.S. Ukoliko imate kakvih pitanja ili se ne možete snaći u katalogu, slobodno pitajte, rado Vam stojim na raspolaganju  Wink
Evidentirano

LEŽAJEVI / NATEZAČI / PUMPE VODE / LOCTITE / SIMERINZI ... http://lageros-auto-moto.webs.com/
lageros-zg
Sponzor
107
*

Sponzor

« Odgovor #3 : Lipanj 01, 2009, 10:56:27 »

Peugoet 407 i njihov problem "donje kugle" odnosno "donjeg zgloba" ("šape")

Kako već neko vrijeme to imamo u ponudi i primjećujemo da im je to "boljka", evo ovdje malo više o tome, ali i da znate da se to da rješiti preko nas, pa da ne lutate.

Dakle, radi se o ovome i izgleda ovako

To se zove "donja kugla" ili "donji zglob" ili "šapa" (kako tko već zove) i dolazi na ovo mjesto

Dakle, na tom donjem dijelu je ta "šapa" i vrlo često odlazi, vjerojatno je konstruktorski problem i vjerojatno se nije pokazalo kao pravo rješenje u praksi. Iako, možda na EU cestama i nema nekih većih problema, ali očito po našim "grabama" to i nije bilo sretno rješenje za vlasnike 407-ice, jer u počecima, dok su to još bili novi, tek izašli modeli, problem se nije odmah detektirao, odnosno, u servisima su mijenjali sve i svašta, pa čak i letve volana, a problem je i dalje ostajao, odnosno, nisu otklonili kvar.
Da pojasnim, kada se taj dio pokvari, onda se to osjeća kao trešnja na volanu i to bi se onda trebalo provjeriti, a isto tako, kako sam saznao po servisima, trebalo bi provjeriti i jedno crijevo koje se također hoće pokvariti, nije nužno, ali hoće.
Pa ukoliko se detektira da je otišla "šapa" i ako se to promijeni, te ukoliko nakon toga bude sve OK, onda ako se opet počne događati slična stvar, onda treba provjeriti to crijevo, iako bi sve to bilo dobro provjeriti i prvi puta.

Da rezimiram:
Cijena ovoga artikla za forumaše je 383,93 Kn/kom.

Inače, kako sam rekao, to je donji dio zgloba i sa njim se može mijenjati i još jedan dio, odnosno gornji dio zgloba (vidi sliku)

Taj drugi dio se uglavnom ne mijenja i nema potrebe za dodatnim troškom, ali ako se ikada i to potrga (da tako kažem), to je onda vrlo skupo i košta 718,26 Kn/kom sa popustom, odnosno 673,37 Kn/kom za članove kluba sa iskaznicom.
I to ne držimo na skladištu, ali se može naručiti i rok je uglavnom između 2 do 3 tjedna.

Ovu temu sam pokušao upisati pod "407 kvarovi" , ali nisam vidio da mogu otvoriti novi post, pa je to sad eto tu.
Evidentirano

lageros-zg
Sponzor
107
*

Sponzor

« Odgovor #4 : Lipanj 02, 2009, 11:56:54 »

AKCIJA!

Kako je sve toplije vrijeme, a danas gotovo svaki auto ima klimu, pa tako i mogući razvoj gljivica u sistemu, te tako stvaranja neugodnog mirisa u kabini, predlažem akciju za LOCTITEov HYGIENE SPRAY - dezinfekcijsko sredstvo za čišćenje i dezinfekciju klima-uređaja, unutrašnjosti automobila te stambenih i radnih prostora.

U prilogu se nalazi LOCTITE dopis i precizniji opis ovoga proizvoda.

Akcijska cijena je: 62,00 Kn

http://img35.imageshack.us/img35/8923/hygienspraylageros.jpg  (klikni za čitkiji pogled na info letak proizvoda)

Svakako je bitno napomenuti da to nije "magični" sprej koji će napraviti "servis" ukoliko je klima već dobro nakupljena svim i svačim, on će trenutno ublažiti zatečeno stanje, no ukoliko je klima u redu i nije joj potreban veći mehanički zahvat majstora, tada ovaj sprej sprječava da do takvih stvari dođe.
Inače, dobro bi bilo da se minimalno jednom godišnje "pospreja" auto i to bi trebalo sprječavati daljnje širenje gljivica, bakterija i virusa. To bi bilo dobro činiti onda kada počinje "sezona", pogotovo toplih dana, ali kako danas klime rade gotovo stalno, onda se može i nakon "vrućih" dana još jednom, prije zime recimo, kada su prozori većinom zatvoreni.

OVA AKCIJA VRIJEDI 10 DANA, i počinje 08.06.2009.!!!!!! Do tada molim sve zainteresirane da se jave, te da odvojimo i rezerviramo proizvod. Hvala!

« Zadnja izmjena: Lipanj 02, 2009, 12:06:08 lageros-zg » Evidentirano

robert.g06
607

Automobil: Peugeot 206
Opomena :

« Odgovor #5 : Lipanj 02, 2009, 13:33:19 »

daj mi reci kak se sprej koristi?? kud se spreja, kud se uštrca...
Evidentirano
lageros-zg
Sponzor
107
*

Sponzor

« Odgovor #6 : Lipanj 02, 2009, 13:54:08 »

daj mi reci kak se sprej koristi?? kud se spreja, kud se uštrca...

Sprej se koristi tako da se postavi na mjesto između prednja 2 sjedala (oko mjenjača, gdje ima mjesta za samostalno stajanje), auto mora biti upaljen, klima uključena na maximum i na recirkulaciju zraka (dakle samo unutarnje cirkuliranje zraka tako da bude jedan zatvoreni krug gdje se supstanca iz spreja konstantno vrti kroz sistem klimatizacije/ventilacije i kabine).

Na spreju gdje se on pritisne, postoji jedan "zubić" koji zablokira mehanizam, tako da supstanca samostalno izlazi van, a u autu ne smije biti nikog. Dakle, kada se sve pripremi i uključi auto, klima i ventilacija na maksimum sa unutaranjim cirkuliranjem zraka (posebno to napominjem, jer su neki ostavili to otvoreno i sve je izašli van, a to ne smije), onda se bočica pritisne do kraja da mehanizam zablokira i izađete iz auta van. Supstanca će izaći vrlo brzo, no postupak mora trajati 15 minuta i nakon toga otvoriti auto i provjetriti zbog jakog mirisa.

Nakon toga sve dalje po starom.

Inače, ukoliko se tahj spej koristi za neke druge primjene, recimo za vikendice ili unutrašnjosti brodića, onda se ne mora pritiskati do kraja, već samo toliko koliko se želi posprejati. No u slučaju automobila i čišćenja, to mora biti samo za jednu uporabu.

(Lakše je to objasniti usmeno, ali nadam se da sam objasnio dosta razumljivo i jasno)  smile
« Zadnja izmjena: Lipanj 03, 2009, 07:20:12 lageros-zg » Evidentirano

robert.g06
607

Automobil: Peugeot 206
Opomena :

« Odgovor #7 : Lipanj 02, 2009, 15:38:33 »

da hvala, upravo to trazim...
ima na trzistu dosta tih čistaća (mislim da wurth) koji se cjevčicom moraju uštrcavati u cijev kroz koju kapa voda od klime, ali to mi se neda raditi...
ovo mi je bolji način čišćenja...

ja se predbilježujem za jedan sprej... ak bude dobro, onda bude jos Wink
Evidentirano
lageros-zg
Sponzor
107
*

Sponzor

« Odgovor #8 : Lipanj 03, 2009, 08:49:23 »

Zbog mnogih upita kako se koristi ovaj sprej evo malo preciznije i stručnije koncipirano o tome:

Uspješno uništava razne vrste bakterija, gljivica i virusa, a neugodan miris zamjenjuje svježim mirisom mentola i eukaliptusa.

1.Čišćenje klima-uređaja u automobilu:

Dobro protresti limenku, upaliti motor automobila, uključiti klima uređaj (ventilatore namjestiti na maksimum) te uključiti recirkulaciju zraka u kabini (dakle, nikako ostaviti uključen dotok zraka izvana). Čvrsto pritisnuti gumb na vrhu limenke dok ne propadne. Limenka će se tako početi automatski prazniti. Postaviti limenku okomito na pod, u sredinu između prednjihi i stražnjih sjedala (oko mjenjača gdje ima mjesta i gdje može samostalno čvrsto stajati), izaći iz automobila i čvrsto zatvoriti vrata (i prozori moraju biti zatvoreni do kraja). Ostaviti proizvod da djeluje 15-20 min. Nakon tretmana otvoriti sva vrata i prozračiti automobil.
Iz iskustva, dobro je prozračiti nekih 15-ak minuta, jer nikako nije dobro odmah sjesti u automobil i voziti pod tako jakim mirisima.

NAPOMENA: Ukoliko se nakon par dana ponovno pojavi neugodan miris, tada je potrebno otići na mehanički servis, gdje se sve rastavlja i mehanički odstranjuju nakupine gljivica i bakterija. Nakon takovg zahvata se preporuča minimalno jednom godišnje korištenje ovoga spreja radi sprječavanja opet sličnih nakupina, a i skupog servisa. Ovisno o korištenju klima-uređaja, može se koristiti i dva puta godišnje, pred ljeto i vrućine, te pred zimu i hladnoću, kada se opet vrlo često koristi klima-uređaj.

2.Čišćenje zraka na javnim i radnim mjestima, te unutrašnjosti brodova ili vikendica (gdje je ustajao zrak i rijetki su posjeti)

Dobro protresti limenku. Lagano pritisnuti gumb na vrhu limenke (da ne propadnje do kraja, jer onda automatski izlazi cijeli sadržaj, kao što to mora biti za automobile) i poprskati po sredini prostorije i/ili na nekoliko mjesta na svakih 3-4 m ovisno o veličini prostorije. Svakako je dobro poprskati i kutove u prostorijama koje se ne koriste tako često kroz godinu, pa se tamo često nakupljaju razne bakterije i gljivice.
Evidentirano

lageros-zg
Sponzor
107
*

Sponzor

« Odgovor #9 : Lipanj 16, 2009, 20:46:03 »

!!!!!!NOVO!!!!!!! !!!!!!!POVOLJNIJE!!!!!!!

Naime, kako su mi neki sugerirali da bi bila interesantna grupna kupovina dijelova, sa mogućim još boljim cijenama za sve Vas, malo sam promislio i složio se sa time. Kako sam u nazad nekoliko dana imao još neke kontakte u EU po pitanju nekih drugih dobavljača i brandova renomiranih proizvođača (ležajeva, natezača, pumpi vode, remenja, kvačila, poluosovina, manžeta, homokinetičkih, filtera... itd) pomislio sam da bi mogli proći i još povoljnije. Kako?

Dakle, radilo bi se o direktnom uvozu za određenu robu i određenog kupca, kao da kupujete preko eBaya, no bez da se vi morate "zabavljati" sa carinom i sličnim problemima.

Minimalan iznos za uvoz (a da i nama ima smisla, da baš nije za "čavle") je između 10.000 i 15.000 Kn.
Možda to izgleda puno, no ako se skupi vas nekoliko i treba dijelove u vrijednosti većoj od 1000 Kn (a vjerujte, samo distribucija-španeri, remenje, pumpa vode-već negdje znaju biti veći od 1000 Kn), onda još i druge skupe komponente kao kvačila i poluosovine i sl., pa se vrlo brzo nakupi velika svota novaca.

Ono što je još važno, je to da treba planirati unaprijed, jer ja dok detektiram što vam točno treba, pošaljem upit kakvo je stanje na skladištu i dok roba doputuje do nas, minimalno treba 3 tjedna (možda i manje, ali nekako mi je draže reći više, pa ako je manje, još bolje).

U svakom slučaju, tu možete računati na brandove: SKF, FAG, INA, LUK, SNR, GATES, ALCO, ATE, TRW, FEBI, BREMBO, METTELI, ELRING, MAGNETI MARELLI, GKN, HUTCHINSON i još njih dosta ako bude potrebe.

Svakako napominjem još jednom da bi najpovoljnije cijene bile za onu robu koja bi bila direktno naručivana i uvažana samo direktno za vas, a kao grupna kupovina.
A što se tiče robe sa stanja i tu možemo napraviti određene pomake po pitanju grupne kupovine, pa da vam bude povoljnije.
Napominjem i to da će članovi sa iskaznicom PKH imati bolje uvjete.

I još ne manje bitno, za ovakve velike narudžbe će se plaćati unaprijed ili pola iznosa prilikom narudžbe, a pola po preuzimanju robe. Tako ćemo svi biti ozbiljniji.

Eto, ovo je bio jedan brzopotezni post, pa ukoliko ima nekih tipfelera unaprijed se ispričavam.
Bilo bi mi drago da se možda netko i javi od Vas pa da mi kaže što misli o tome i da li ovaj gore prijedlog ima nekog smisla u nekoj daljnjoj suradnji ovdje na forumu.

Sve Vaše upite šaljite ili na privatnu poruku ili direktno na email, a možete se javiti i telefonski.

Anđelko

Lageros d.o.o.
Brozova 12
10000 Zagreb
T. 01/363-4-387 ; 01/366-7-663
E. lageros1@lageros.hr

« Zadnja izmjena: Lipanj 16, 2009, 22:46:30 Miro1.1 » Evidentirano

Svedjo
Član kluba
607

Automobil: Peugeot 307

Svedjo & Tina & Baby Lana

« Odgovor #10 : Lipanj 16, 2009, 22:28:01 »

Napominjem i to da će članovi sa iskaznicom RKH imati bolje uvjete.

D prvi tipfeler.... mislis na clanove s iskaznicom PKH.

aj vidjet cemo sta se da napravit.
Evidentirano

lageros-zg
Sponzor
107
*

Sponzor

« Odgovor #11 : Srpanj 20, 2009, 09:42:12 »

Pozdrav ekipi!

Evo, ja se vratio sa godišnjega i sada sam opet ovdje sa Vama.

Nadam se da nije bilo nekih većih problema dok nisam bio prisutan, te da je kolega uspio bar donekle rješiti ono što ste trebali.
Ukoliko je ostalo bilo što nerješeno ili zaboravljeno, slobodno to sada možete ponoviti meni.

Uskoro će krenuti i grupna kupovina (group buy) preko foruma i bilo bi mi vrlo korisno od vas dobiti neke podatke o autima koje vozite, jer radim "kartice" za svaki auto i što se može ponuditi za njega.
To se sve odnosi na robu koja bi bila naručena iz uvoza isključivo samo za vas i vaše potrebe, te bi tako i cijene bilo još niže.
Naime, prije odlaska na godišnji, ušao sam u dogovore sa nekoliko tvrtki iz EU koje imaju vrlo kvalitetan auto program, te ovdje izdvajam što i koji brandovi se mogu riješiti:
ležajevi, natezači, pogonsko remenje, pumpe vode, kočnice (diskovi, pločice), kvačila, poluosovine, filteri, manžete, homokinetički, spone, krajnici ...
ATE, BREMBO, LUK, INA, FAG, SNR, TRW, SASIC, GKN-LÖBRO, GATES, FEBI, HUTCHINSON...

Eto, pa ukoliko pronađemo zajednički jezik oko svega ovoga, onda ćemo detalje još podrobnije generalizirati.

I tako, vratio se novi ja.

Pozdrav!

Anđelko
Evidentirano

Miro1.1
1.1 = Jedan Jedini
Predsjedništvo
607

Automobil: 206 1.1

60 LM (lijenih magaraca)

« Odgovor #12 : Srpanj 20, 2009, 12:53:23 »

Aj nek si se ti vratio, jer neki još nisu ni otišli  D
Evidentirano

lageros-zg
Sponzor
107
*

Sponzor

« Odgovor #13 : Kolovoz 25, 2009, 14:32:41 »

Pozdrav ekipi!

Evo, ljeto i godišnji su već pri kraju i nadam se da ste se dobro odmorili i proveli se kako ste i donekle zamišljali.
Svakako se nadam da niste imali neke probleme sa svojim metalnim ljubimcima i da su vas bez problema odveli od točke A do drugih točaka i natrag u točku A cool.gif

S obzirom da sam u već par navrata ranije govorio o nekim grupnim kupovinama, sada, nekoliko tjedana prije nego li će mi ići narudžba za "posebne potrebe" (dakle, sve ono što nije vezano za ležajeve), želim Vam već sada lagano "baciti bubu u uho" da ako imate potrebe za nekim većim servisima ili nekim skupljim stvarima, slobodno se javite i recite što Vam sve možda treba, a ja ću vam odgovoriti koliko bi Vas sve to koštalo.

Pokušao sam izraditi neke "kartice" za određena vozila, ali kada sam se uhvatio tog posla, vidio sam da to baš i nije tako lako, odnosno čitljivo i svi bi se bunili sa onime što bi pisalo unutra i opet ne bi znali što vam treba.

Stoga, tko god od vas ima potrebe za ovime što sam pisao, pošaljite mi na privatnu poruku ili email točne podatke za Vaš auto (model, godina, kubikaža, br. šasije (i motora ako imate) i sve što god je korisno od podataka, tako da vam precizno mogu napraviti info ponudu. I naravno, napišite što vam sve treba, tako da izbacim sve druge suvišne stvari koje bi bile od viška i samo bi smetale. Isto tako, bilo bi dobro da napišete i svoj broj telefona, tako da ukoliko mi bude potrebno još nešto od podataka, da Vas mogu nazvati.

Dakle, ono što možete pitati i naručiti je:

LEŽAJEVI [SKF, SNR, FAG]
NATEZAČI I KLIZAČI POGONSKOG REMENJA [SKF, INA, SNR, HUTCHINSON, FEBI BILSTEIN]
ZUPČASTO I KANALNO REMENJE [GATES, HUTCHINSON i SKF-samo kanalno)
REMENICE ALTERNATORA [INA, SNR, HUTCHINSON]
PUMPE VODE [SKF, AQUAPLUS]
KOČIONI SISTEMI (diskovi, doboši, pločice, pakne) [ATE, BREMBO-samo diskovi i doboši]
SETOVI KVAČILA [LUK, VALEO]
SIMERINZI [CORTECO, ELRING, VICTOR REINZ]
FILTERI-zraka, ulja, goriva, kabine [ALCO, MANN FILTER, FILTRON, KNECHT]
PODVOZJE-spone/vilice, seleni, kugle, krajnici, stabilizatori, homokinetički, poluosovine, manžete [TRW, FEBI BILSTEIN, SASIC, SKF, GKN-LÖBRO]
LJEPILA, BRTVILA, DIHT MASE, SREDSTVA ZA ČIŠČENJE I ODMAŠČIVANJE, ZAŠTITA POVRŠINA/PODVOZJA [LOCTITE & TEROSON]
PODIZAČI PROZORA I RAZNI PREKIDAČI I RUČICE [MAGNETI MARELLI I VALEO]
BRISAČI [VALEO]

Dakle, ima toga tu dosta, a možda sam nešto i propustio reći, no vi slobodno pitajte što god trebate, a ja ću vam odgovoriti kako stvari stoje i koštaju.

Ono što je bitno napomenuti, dakle, za grupnu narudžbu, to je da minimalan iznos grupe mora biti 15.000 Kn i mora se platiti unaprijed, jer se naručuje direktno iz uvoza posebno samo za vaše potrebe.
Naravno da taj iznos i nije baš tako mali, ali kada se skupi vas nekoliko i još ako treba neke skupe stvari, to se brzo nakupi, ali i svakako će biti vama kao krajnjem korisniku povoljnije.

Još je bitno i to da članovi sa klupskom iskaznicom imaju 5% povoljniju kupnju u odnosu na članove foruma bez iskaznice, a oni koji će imati iznose veće od 3000 Kn, dobit će još 3% popusta.

Sve ovo se odnosi na plaćanje gotovinom.

Ovakve akcije sam planirao da budu 2-3 puta u mjesecu, no za početak ćemo ići kako bude bilo, a možda kasnije, ako ovo uopće bude došlo na plodno tlo, bude već prilagođavnja i slično.

Eto, za sada toliko, pa vidite da li uopće imate kakvih potreba po tom pitanju i ako da, slobodno se javite.

Možete ovdje na private ili na email ili direktno na telefon.

Lijep pozdrav!

Evidentirano

lageros-zg
Sponzor
107
*

Sponzor

« Odgovor #14 : Ožujak 05, 2010, 11:01:47 »

Pozdrav svima!

Evo ja se malo "igrao" i napravio nekoliko izvedbi ili pregleda vezano za distribuciju zupčastog remena.
Kada kažem distribuciju, mislim na natezače, zupčasti remen i pumpu vode. Iako to neki od vas i znaju, nije na odmet ponoviti i za one koji možda ne znaju.
Ponuda se bazira na SKF brandu, odnosno SKF garniturama natezača i zupčastog remena (Gates) i SKF pumpama vode.
(bitno je znati da u SKF kutijama nije samo SKF proizvod, već i oni ostali, a koje SKF nema u svom proizvodnom programu, pa unutra ima od INA ležajeva, Japanaca i sl, a uglavnom se svodi na proizvode prve ugradnje, jer u velikoj većini slučajeva dolaze proizvodi sa prebrisanim originalnim znakom proizvođača vozila)

Kako ovakvi servisi nisu sezonski i gotovo svakog dana netko ima potrebe za promjenom natezača i remena, u prilogu možete pronaći popis po vozilima, odnosno modelima i godinama proizvodnje, te nakon toga cijenu sa popustom i uračunatim PDV-om.
Za članove sa iskaznicom PKH, na iznose iznad 800,00 Kn cijena može biti jeftinija 5%, a isto tako, ukoliko se napravi neka grupna narudžba, ovisno o količini i konačnom iznosu, sve cijene (pa i one ispod 800,00 Kn), mogu biti još 5% niže.
Isto tako, s obzirom da servisi nisu jeftini, najbolje je da se javite barem mjesec dana prije nego što se odlučite vozilo odvesti na servis, tako da ukoliko na zalihi nema traženih artikala, da se na vrijeme mogu naručiti i pripremiti, ali da si vi možete izraditi troškove svega.

Trenutno je rasprodana gotovo cijela zaliha (ostalo je još nekoliko komada, no i to brzo ide van), što je i dobro, jer to znači da roba nije dugo na skladištu i da je remen "frišak".

Ova ponuda se odnosi samo na kompletne garniture, a ne na pojedinačne artikle i vezano za zupčasti remen.

Isto tako, prema potrebi i upitu, u ponudi ima i garnitura ili pojedinačno natezači i remenje za distribuciju kanalnog remenja gdje je SKF sa svojim kanalnim remenjem jedan od najboljih izbora i to iz razloga jer je svaki remen direktno rađen u tvornicama koje rade za prvu ugradnju, te tako u ponudi ima i remenje istih dimenzija kao i u prvoj ugradnji. Primjer: na neke motore ide remen 6PK1199, a recimo na VW vozila ide 6PK1200. Većina proizvođača proizvodi samo 6PK1200, jer se može ugraditi na oba vozila, no SKF ima i jedan i drugi remen kako to propisuje proizvođač.
Kako je kod SKF-a ovo remenje relativno novo na tržištu, još nismo počeli sa širokim asortimanom, no ukoliko se pokaže veći interes, svakako ćemo povećati zalihe i asortiman.
I ono što je još bitno napomenuti, cijene su odlične i jako povoljne.

Kako Peugeot ima puno natezača i remenja na svojim vozilima, to je također jedan od bitnijih prijenosa na vozilu, no kako to kod francuza uvijek biva, nije tako jednostavno za detekciju i popis za te proizvode bi bio daleko veći i duži, te kompliciraniji i ne vjerujem da bi se većina od vas lako snašla, jer i ja sam tražio način kako da vam to lakše ponudim i prezentiram, no do sada nisam pronašao lakšeg načina, nego da uz ovu ponudu za distribuciju zupčastog remena, jednostavno svatko od vas tko ima potrebe pošaljite mi sve podatke za vaše vozilo (model, motor, godina, snaga, ima li klimu ili ne, ima li servo ili ne i bitno ima li Elektro-Hidraulični servo).
O svim ovim podacima ovisi koji je remen ili natezač, a na većini modela je to širok asortiman u katalozima.

Naravno, ovo je samo jedan dio iz našeg prodajnog asortimana, pa ukoliko imate bilo kakve druge upite, slobodno ih proslijedite meni, ja ću vam pokušati u što kraćem roku odgovoriti i ponuditi sve što mogu ponuditi.

Sve cijene sa popustom se odnose isključivo na gotovinski način plaćanja, dok na kartice, na iznose iznad 1.000 Kn, na svoju ruku, dat ću do 15% popusta (ovisno iz kojeg izvora je određena roba).

Evo link sa popisom (i nadam se da sve radi kako treba na ovom linku)
Ponuda_zup__269_aste_distribucije_PEUGEOT.pdf - 238.9 Kb

P.S.
Nakon što pregledate ovaj popis koji se nalazi na linku, svakako mi možete dati svoje prijedloge i mišljenje da li je ok ili što bi moglo bolje, a isto tako i da mi ukažete što bi vam još bilo interesantno, odnosno za koja vozila bi vam trebalo još napraviti ponudu, jer ih nisam naveo u ovom prvom popisu.

Hvala unaprijed

U slučaju bilo kakvih pitanja, rado vam stojim na raspolaganju

Anđelko Nizek

Lageros d.o.o.
Brozova 12
10000 Zagreb
T. 01/363-4-387 ; 01/366-7-663
E. lageros1@lageros.hr

Evidentirano

lageros-zg
Sponzor
107
*

Sponzor

« Odgovor #15 : Ožujak 12, 2010, 15:59:38 »

Evo malo novosti!

S obzirom da je moj dućan više opredjeljen na auto-moto program, napravio sam jedan mali probni web koji je sardžajno koncipiran baš za tu tematiku, a kako je to free domena i vi se možete registrirati i postati članom, te sudjelovati na forumu specijaliziranom samo za naš prodajni asortiman.

Dobrodošli ste!

http://lageros-auto-moto.webs.com/

Evidentirano

lageros-zg
Sponzor
107
*

Sponzor

« Odgovor #16 : Ožujak 21, 2010, 19:11:08 »

Evo nešto za igranje   popcorn
Da bi i vi mogli vidjeti što i gdje, te na koje modele se što ugrađuje, evo nekoliko online kataloga na kojima bi mogli "visjeti" danima i noćima.
Za sada su to ovi proizvođači i brandovi, a s vremnom će se ta lista vjerojatno i nadopunjavati...

01. SKF - ležajevi kotača, natezači (setovi sa remenom za zupčasti i kanalni remen), pumpe vode, ležajevi amortizera ...
http://compass2.vsm.skf.temp.pi.se/Index_Car.aspx?page=cars/Home.ascx&language=en-GB

02. VALEO - setovi kvačila, kočioni sistem, metlice brisača ...
http://outcat-cs3.tecdoc.net/ows/en/8CA0D2F0ED785A1524AB9B972552B77839.srv?view=VIndexFramesetJsp

03. TRW - kočioni sistem, elementi ovjesa ...
http://outcat-cs3.tecdoc.net/ows/en/2FDFD4EDB8819A1BD4DBF4A36D0B3CC439.srv?view=VIndexFramesetJsp

04. DENSO - svjećice i grijači
http://www.globaldenso.com/en/products/aftermarket/plug/search/index_euro.html

05. BOSCH - kočioni sistem, filteri, remenje, svjećice i grijači ...
http://ecat-online.bosch.de/toc/en/nawnwHFtGCQ65-MbPHzEQ7T50.srv?view=VIndexFramesetJsp

06. ALCO - filteri (zraka, kabine, goriva, ulja)
http://www.alcofilters.com/catalogue_en.aspx

07. Henkel LOCTITE & TEROSON - ljepila, brtvila, sprejevi .. (katalozi u PDF formatima za download)
http://www.loctite.hr/cps/rde/xchg/SID-0AC83309-220DF5DE/henkel_hrc/hs.xsl/3188_HRC_HTML.htm

08. CORTECO - simerinzi ...
http://outcat-cs3.tecdoc.net/ows/en/928DE3AD8A396C6D1B1181752137F28329.srv?view=VIndexFramesetJsp

Nadam se da ćete se uspjeti snaći i da će vam biti zanimljivo.

Ako što ne bude jasno, slobodno me kontaktirate.

Evidentirano

lageros-zg
Sponzor
107
*

Sponzor

« Odgovor #17 : Ožujak 23, 2010, 12:57:42 »

SETOVI KVAČILA VALEO
Akcijske cijene

Modeli:
206 1.1i 44kW/60KS ; 1.4i 55kW/75KS = 584,50 Kn/set
OE broj: 2050.G8

206 1.4 HDi 50kW/68KS = 1037,00 Kn/set
OE broj: 2050.K8

206/307/406 2.0 HDi 66kW/90KS = 1123,00 Kn/set
OE broj: 2050.G2

307 1.4 55kW/75KS = 789,00 Kn/set
OE broj: 2050.J2

307 1.6 16V 80kW/109KS = 990,50 Kn/set
OE broj: 2050.H4

307 2.0 HDi 100kW/136KS = 2661,00 Kn/set
OE broj: 2052.H4

406 2.1 TD 80(81)kW/109(110)KS = 1799,50 Kn/set
OE broj: 2050.V1

406 2.0 HDi 79(80)kW/109(110) KS (do 04/2004) = 1529,00 Kn/set
OE broj: 2050.K2

406 2.0 HDi 16V 79(80)kW/109(110)KS (do 04/2004) = 2459,00 Kn/set
EO broj: 2052.H8

Ovo je samo izvadak iz cjenika, a za ostale modele, slobodno pošaljete upit na PM.

Za rokove isporuke molim kontaktirati prije narudžbe, radi provjere stanja na skladištu. Inače ako ima na skladištu, rok je do 1 dana.
Evidentirano

XIK
Predsjedništvo
607

Automobil: Peugeot 106, Peugeot 206

« Odgovor #18 : Ožujak 25, 2010, 17:10:03 »

SETOVI KVAČILA VALEO
Akcijske cijene

Modeli:
206 1.1i 44kW/60KS ; 1.4i 55kW/75KS = 584,50 Kn/set

Znam da si napisao na PM, al možda će još neke zanimati, pa da se vidi. Jel bi ista cijena bila i za 106 1.1 također 44kw?
Evidentirano

FRIEDRICH VON HAYEK: "Naše znanje i razumijevanje napreduje samo zato što se netko protivi većinskom mišljenju. Kad mišljenje postane većinsko, ono više nije najbolje: netko je već napredovao iznad točke koju je dosegnula većina."

One life. One mission. WIC, Kailua-Kona, Hawai. :)
lageros-zg
Sponzor
107
*

Sponzor

« Odgovor #19 : Ožujak 26, 2010, 08:48:05 »

DODATAK za setove kvačila VALEO:

Modeli:

106 1.1, 1.1i  - 38(44)kw/52(60)KS (09/1991-03/1996) = 622,00 Kn/set
OE broj: 2004.G2

106 1.1, 1.1i  - 38(44)kw/52(60)KS (03/1996-10/1997) = 662,00 Kn/set
OE broj: 2050.02

106 1.1, 1.1i, 1.1i GPL - 38(44)kw/52(60)KS (10/1997-07/2003) = 584,50 Kn/set

Evidentirano

Str: [1] 2   Gore
Ispis
Skoči na: